Mobirise
Create awesome websites!


Sebastien Mari | Director artístic


Mestre de ballet internacional, director artístic, ajudant de direcció i docent des de 2012, va iniciar la seva carrera com a ballarí professional el 1989. Ha treballat en nombroses companyies de prestigi com el Jeune Ballet de France, el Nederlands Dans Theater, la Companyia Nacional de Dansa, Ballet Gulbenkian, Ballet Mainz, Ballet de Genève, Ballet du Rhin, Ballet de Moscou, Leipziger Ballett, Basel Ballett, Tanz Mannheim o Les Grands Ballets Canadiens. Ha ballat les millors peces del repertori neoclàssic i contemporani d'Europa i ha estat assistent de diversos coreògrafs de la talla d'Ohad Naharin, Jiri Kylian, David Dawson, Johan Inger o Jeroen Verbruggen.

Ha desenvolupat un mètode propi de treball d'entrenaments de ballet i improvisació i imparteix els seus tallers a centres i companyies de tot Europa. Sébastien Mari ofereix les seves classes de ballet útil, dinàmiques i desafiadors per a ballarins tant de ballet com de contemporani.

Mobirise
Create awesome websites!Miquel G. Font | Coreògraf 

Natural d'Arenys de Mar, Miquel G. Font va ballar en diverses companyies com Béjart Ballet Lausana (Suïssa), Dominic Walsh Dance Theatre (Estats Units), Lanònima Imperial (BCN) o Tanzcompangnie Oldenburg (Alemanya) treballant amb coreògrafs com J. Kilián, M Béjart, O. Naharin, S. Cellis , S. Eyal, A. van de Broek, Guy i Roni entre d'altres.

Des de 2010, com a director general de Habemus Corpus, va dirigir coproduccions amb altres entitats com Stadttheater Klagenfurt (AT), Staatstheater Oldenburg (DE), Intenationale Tanz-Theatre Hannover (DE), Tanzzentrale de Region Nürnberg (DE) o Festival Grec Barcelona (ES) ). Premiat amb diversos premis coreogràfics Suttugart Solo-Tanz-Theater 2015 (DE), o Jerusalem Dance Week (Israel), entre d'altres, ha estat convidat a coreografiar per companyies com ara Miami City Ballet (EUA, 2015), Jeune Ballet d'Aquitaine (FR, 2018) o Scapino Ballet Rottedam (NL, 2018) i coproduccions a grans teatres com Mercat de les Flors (juliol de 2017) o Theaterhaus Stuttgart ( Abril de 2016).

Mobirise
Create awesome websites!Maria Torrents | Ballarina

Natural de Barcelona. Es va formar com a ballarina en l’especialitat de dansa contemporània a l'Institut del Teatre de Barcelona. Seguidament es va incorporar a IT Dansa, on va treballar el repertori de coreògrafs reconeguts com Ohad Naharin, Alexander Ekman i Sidi Larbi Cherkaoui entre d’altres.

La seva carrera com a ballarina freelance comença el 2014, alternant-la amb la docència i col·laborant amb companyies europees com Phase Zero Productions, Berlin Expat Theater, Tanzspeicher Würzburg i coreògrafs independents com Jordi Fàbregas i Masha Gurina. Així mateix ha desenvolupat el seu propi treball coreogràfic "NomenNescio" en col·laboració amb la Nicole Michalla, peça seleccionada per a participar en la Premiere 19' Residency als països Bàltics el juliol de 2018.

Durant el 2020 ha treballat en la gran producció "Very Very Slightly" de l'Eulàlia Bergadà, una coproducció del Mercat de les Flors i el Teatre Principal de Mallorca.

Mobirise
Create awesome websites!


Daniele Bracciale | Ballarí


Nascut a Chieti (Itàlia)

Aquest jove ballarí de 19 anys va començar la seva formació en dansa a Itàlia sota la direcció d'Americo di Francesco i Paola Lancioni, coreògrafs internacionals. Els seus estudis inclouen un profund coneixement de la tècnica clàssica i el seu repertori fins a la diversitat i versatilitat del contemporani avui present a les millors escoles d'arreu. Als 16 anys va començar el seus estudis de formació professional a la Peridance Capezio Center de Nova York, on va treballar amb reconeguts coreògrafs com Igal Perry, Stephen Blandino, VIVE, Bill Goodson.


S'incorpora al BCC al mes d'octubre de 2021 i ja estrena PLÀNCTON com a ballarí titular des de gener de 2022.

Mobirise
Create awesome websites!


Emmanuel Dobby | Ballarí

Nascut en Bordeaux, Emmanuel Dobby es forma com a ballarí al Junior Ballet d'Aquitània. Seguidament s’incorpora a la companyia per a joves ballarins Dantzaz Konpania (ES), treballant amb coreògrafs com Itzik Galili, Eric Gauthier, Likas Timulak, Jacek Przybylowicz, Hilde Koch ... entre d'altres.

El 2013, s'uneix a l'Staatstheater Darmastadt (DE) sota la direcció de Mei-Hong Lin.

A partir de Febrer 2014, és membre de la companyia Habemus Corpus (ES) sota la direcció de Miquel G. Font, ballant en diverses produccions com 0,1234 (Full Evening), Tempo [no] Tempo, Teen Time Gone, Aire. Assumeix també en la companyia el paper d'assistent.

Des de 2017, treballa també amb altres companyies a França com la companyia Lychore, i la companyia Estelle Danvers (produccions: Kenavo, Be Bach, La Reine Transparent ...). S'uneix a la companyia The Artist en 2020, assumint el paper de solista principal en les produccions Lafayette i Baudelaire.


Ballarí multidisciplinari, evoluciona també en el món de l'espectacle d'entreteniment ballant al Cabaret Li Grain d'Folie, o amb les companyies Spirit Spectacles i Troupe Alaia. És també repetidor per a la companyia Magic Dreams Events.

Mobirise
Create awesome websites!


Nabar Martinez | Ballarí


Pamplona. A l’edat de 5 anys s’inicia en els estudis de dansa clàssica a l’Escola de Paula Gutiérrez i més endavant a l’Escola de Dansa de Navarra on comença també a rebre formació en dansa contemporània.

No és fins els 17 anys que es decideix a encaminar la seva carrera com a ballarí començant la seva formació al Conservatori Professional de Dansa de Riba-roja de Turia (València) i més endavant al Malandain Ballet de Biarritz (França), Professionalment ha format part de la Elephant in the Black Box Junior Company a Madrid.

El seu repertori inclou rols de Ballet com La Filla del Faraó, Quixot, l'òpera Dido & Enees, i The Nutcracker amb el Ballet Nacional de Geòrgia. Ha ballat coreografies de Marco Goecke (Nichts), Francesco Vecchione (Siuk), i Jean Philippe Dury (Fado de Retorn, Romeo & Juliette, Hidden Beauties). Es trasllada a Catalunya per formar part del Ballet Contemporani de Catalunya al 2020.

Mobirise
Create awesome websites!Maria Quero | Ballarina

Nascuda a Terrassa, la Maria Quero compta amb una dilatada formació en dansa clàssica i contemporània a centres de Catalunya, Madrid i Londres: Laura Esteve, Coco Comín, Danza 180, Pineapple o Danceworks.

Va combinar la formació amb experiències preprofessionals a la companyia jove Manamá Dansa, Sharon Fridman i com a ballarina titular a la BOP Jazz Theatre a Londres o a The Hatman Company. A més de realitzar col·laboracions com a actriu, assistent de coreografia, publicitat, la Maria ha estat emprenedora dels seus projectes coreogràfics personals com "Krumau, 1910" al costat de la Marta Serret.

S’incorpora al Ballet Contemporani a setembre de 2022.


Mobirise
Create awesome websites!


David Serrano | Ballarí


Nascut a Barcelona.
Descobreix la dansa a través de les arts marcials i decideix formar-se com a ballarí.


Finalitzats els seus estudis de dansa clàssica a l'Institut de Teatre, entra seguidament a formar part de l'elenc de companyies nacionals i internacionals com Vision of Dance en el seu tour asiàtic, LaMov de Víctor Jiménez a Saragossa i Metamorphosis Dance d'Iratxe Ansa i Igor Bacovich.


Durant la seva trajectòria ha interpretat peces d'Iratxe i Igor, Sharon Fridman, Itzik Galili, Luisa Maria Arias, Francisco Lorenzo, La Macana, Alessio Atanasio i Kirill Radev entre d'altres.
A més de la seva trajectòria com a intèrpret David treballa en projectes propis com a coreògraf.

Mobirise
Create awesome websites!


Jimena Martínez |  Ballarina


Nascuda a Burgos, es va formar durant 10 anys al "Conservatorio Profesional de Danza de Castilla y Leon" on hi va tenir la oportunitat d'interpretar peces de grans coreògrafs com Nacho Duato, Mauro Bigonzetti i Jean-Christophe Maillot. Uns estudis que li van valer el premi extraordinari i premi nacional de dansa en educació.
El 2016 entra al món professional incorporant-se a la companyia LaMov de Saragossa, fins el passat 2020, ballant coreografies de Luisa Maria Arias, Francisco Lorenzo, Victor Jiménez, Sharon Fridman, entre altres.
La Jimena destaca pel seu gran entusiasme i actitud proactiva i en el terreny artístic per la seva gran versatilitat i acurada tècnica clàssica que l'han permès dominar diversitat d'estils.
Paralel·lament ha participat a d'altres projectes com la col·laboració amb Danzatz al costat de Led Silhouette, o la cofundació del Godai Dance Proyect, a on també n'és ballarina.

Mobirise
Create awesome websites!

Marie Buysschaert | Ballarina 

Nascuda a Bèlgica, la Marie es va iniciar en els estudis de dansa a la Royal Ballet School d'Anvers als 12 anys, i seguidament a l'escola secundària d'arts 'De Kunsthumaniora' d'Anvers, de dansa contemporània. Posteriorment es va incorporar al programa de formació de Mauro Astolfi 'Dance Arts Faculty' a Roma, on va tenir l'oportunitat de treballar amb coreògrafs internacionals com Anthony Missen, Vladimir Varnava, Lorena Nogal Navarro, Luca Signoretti, Thomas Noone i Lukas Timulak.
Després de graduar-se el 2019, la Marie va treballar com a ballarina independent amb el coreògraf Peter Savel per a la seva peça basada en la improvisació "ASSENSESSENCE". Més tard es va incorporar a la companyia Babeldanse de Samir El Yamni per a la creació de 'Le mouvement de corps pour dire l'indicible, L'opéra de la lune and Pop Corn'.

Mobirise
Create awesome websites!


Anna Soler | Ballarina


Natural de Canet, s'ha graduat recentment al CPD de l'Institut del Teatre de Barcelona en l'especialitat de contemporani. Després d'un any de postgrau a l'ITDansa adquirint experiència en repertori de Akram Khan ( Kaash ), Alexander Ekman ( Whim ), Lorena Nogal ( The Prom ), Montse Sanchez ( Wad Ras), Sidi Larbi ( In Memoriam ) entra en el cos de ballarina oient de la nostra companyia.
L'Anna ha treballat al costat d'altres professionals com Lali Aiguadé , Human Hood , Gustavo Ramirez o Nico Monaco, assolint una àmplia versatilitat i domini de les tècniques clàssica i contemporània.

Mobirise
Create awesome websites!


Berta Garcia | Ballarina


Nascuda a Barcelona.
Va començar a formar-se de ben petita en dansa clàssica i contemporània a l'escola Spin, compaginant la formació amb la participació a diversitat de cursos i beques internacionals a Belfast, Lyon, Luxemburg, València, Madrid, etc.
Després de 2 anys adquirint experiència a Alemanya a la Contemporary School of Hamburg i al programa PAR en Dansa de Terrassa s'ha incorporat al BCC com a ballarina oient.
La seva il·lusió és també convertir-se en pedagoga.

Mobirise
Create awesome websites!


Gonzalo Santander | Ballarí


Natural de La Pampa, Argentina
Ballarí, coreògraf i mestre, es va iniciar en danses folklòriques argentines per seguir formant-se en dansa clàssica i contemporània al Instituto Superior de Artes del Teatro de Colon, i seguidament becat al Teatro de San Martín (Buenos Aires)del 2018 al 2021
Ha combinat la formació amb la posició de ballarí al Teatro del Bicentenario de San Juan desde 2019 i ballarí convidat al Ballet Contemporáneo del Teatro San Martín de Buenos Aires.
S’incorpora al Ballet Contemporani a juliol de 2022.

Mobirise
Create awesome websites!


Alberto Serrano | Ballarí


Nascut a Chicago es va formar al Lou Conte Dance Studio - Hubbard Street Dance Center i des de 2015 a l'Institute of Arts Barcelona.
Al llarg de la seva formació ja va tenir ocasió de treballar amb Kirill Radev participant en el “Concurs Internacional de Ballet i Coreògrafs” al Teatre Bolshoi de Moscú.
Una vegada graduat s'incorpora a la companyia jove “Korpo Dance Project i seguidament com a aprenent i assistent a la Metamorphosis Dance Company de la mà d'Iratxe Ansa i Igor Bacovich. Posteriorment, ja com a ballarí freelance manté una intensa carrera treballant a projectes i festivals europeus, Thomas Noone Dance, “Terra Rhapsody” de Vaikonur amb Ester Guntin (Teatre CCCB), o al Festival Aerowaves Twenty amb Rima Pipoyan (Bulgaria).
També com a emprenedor ha engegat projectes propis amb Julio Leon Torres, com “UMBRE”, presentat al Festival Jardins Terramar. Col•labora sovint amb la Martz Contemporary Dance Company i recentment amb la CND en un estudi de dansa i neurociència.
S’incorpora al Ballet Contemporani a setembre de 2022.

Mobirise
Create awesome websites!


Marta Serret | Ballarina


Nascuda a Barcelona, va descobrir la seva passió per la dansa quan tenia 4 anys a l'Escola de Dansa Neus García. Va formalitzar els estudis a Ballet i Dansa Contemporània a l'Escola de Ballet Carles Ibáñez. Posteriorment, va formar part d'Elephant in the Black Box Junior Company on va treballar amb coreògrafs com Jean Philippe Dury, Marco Blázquez i Francesco Vecchione i va ballar a Suïssa al BFM Festival ia Madrid als Teatres de Canal i Sala Pradillo. El 2018 va participar en la producció del Ballet de la Generalitat Valenciana Divines Paraules, dirigida per Ananda Dansa on van fer gira per la Comunitat Valenciana. El gener de l'any 2020 comença a treballar amb la companyia Roberto G Alonso a la producció «Marúnica» ia Lakali companyia de dansa.
S’incorpora al Ballet Contemporani a setembre de 2022.

Mobirise
Create awesome websites!


Micaela Suarez | Ballarina


Nascuda a la província de Buenos Aires, Argentina, comença els seus estudis en tècnica de dansa clàssica, contemporània i tango a la ciutat de Moreno. Més tard ingressa a la Universitat Nacional de les Arts com a estudiant del Professorat d'Art a Dansa i Intèrpret a Tango. Va formar part com a ballarina i intèrpret de la Companyia de Danses de la U.N.A (Universitat Nacional de les Arts) sota la direcció de Roxana Grinstein.


Becada per la Fundació Julio Bocca sota el projecte “Potenciate” per a perfeccionament en dansa clàssica i contemporània. Va participar com a intèrpret a la companyia de dansa independent “Qamkunapah” i continua desenvolupant-se com a ballarina en projectes independents. forma part del nou elenc de ballarins del Ballet Contemporani de Catalunya.

Mobirise
Create awesome websites!
Mobirise
Mobirise
Create awesome websites!
Mobirise

Contacte

info@balletcontemporani.cat
+34 656 84 68 14
Terrassa (Barcelona)Made with ‌

Drag & Drop Website Builder